Lajm

Gra e dinit? Këto gjera bëjnë mashkυllin të “çmέndet” pas jush, filloni që nga…

Të gjithë prej nesh kërkojmë që të kemi një mashkull apo një femër në krahë dhe kur e kemi atë, mùndòhemi që lidhjen tonë ta zgjasim drejt një lumturie të paf.und./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shumica prej nesh i provojnë që të gjitha mënyrat që lidhja e tyre të jetë e shëndetshme dhe e qeshur gjithnjë dhe më së shumti janë femrat ato që kërkojnë të bëjnë meshkujt të lumtur që dashuria mos të marrë fund kurrë. Në këtë artikull do t’ju tregojmë disa mënyra dhe /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

këshilla të vlefshme se si ju mund të mbani një lidhje “të shëndetshme” për një kohë të gjatë dhe të krijoni një çift të lumtur.Si duhet të sillet një femër që lidhja të jetë gjithnjë e bekuar nga dashuria? Sillu si një lídèr:Meshkujt kërkojnë që në krahë të kenë një femër të qeshur, një femër që arrin t’i kuptojë dhe të nd.ajë idetë me ta.Nëse ju do të jeni në çdo lloj situatë që mund t’ju sjelli jeta, silluni si një l.ider dhe mos lini të kuptohet që ju jeni një person i dòbët, i pasj.ellshëm apo pa-kùlturë.Hollë hollë historia ka treguar se femrat janë krijesat më të mrekullueshmë për të kryer rolin e L.IDERIT./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet