Lajm

E mbani mend vajzën shqipëtare që u martua me një njeri me ngjyrë. E dhi.mbshme ajo çfarë ka ndodhur me të…

Një vajzë shqiptare shkoi për studime në Londër dhe atje njohu dashurinë e jetës, Henrin. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen ‘Të besdis ngjyra ime’. Përgjigja e saj ishte një put hje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sic tregon ajo pas shumë vitesh si miq Henri i kishte bërë pyetjen ‘Të besdis ngjyra ime’. Përgjigja e saj ishte një put hje..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet