Lajm

‘Doja vetëm të qaja, nuk mund ta shikoja djalin në atë gjendje’, e la fëmijën në kujdesin e prindërve, por ajo që kishte ndodhur e sho.koi

Duke përkëdhelur qenin e familjes 3-vjeçari u ka fsh ua nga qeni duke marrë p la g ë të rë nd a prej tij në fytyrë dhe për fun do i menjëhëerë në sp it al. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sarah Fuller, 28 vjeç, nga Portland, Oregon, ishte në punë ndërsa prindërit e saj po kujdesen për djalin e saj trevjeçar.Rreth drekës, Sarah mori një telefonatë nga nëna e saj duke i thënë asaj se djaloshi i saj i admirueshëm Micajah ishte su l m ua r nga qeni.//

Duke përkëdhelur qenin e familjes 3-vjeçari u ka fsh ua nga qeni duke marrë p la g ë të rë nd a prej tij në fytyrë dhe për fun do i menjëhëerë në sp it al. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet