Lajm

Del më në fund rezultati i ADN-së, zgjidhet misteri i vdèkjès së 20-vjeçares që tr.onditi vendin…

Mediat e huaja shkruajnë se raundi i parë i ana lizave të ADN-së të marrë nga tho njtë vi k t im ës, kanë përfunduar pa asnjë rezultat. Po ashtu, kamerat e sigurisë, deri më tani, nuk kanë mundur të gjejnë asnjë automjet e të cilën janë arr a tisur tre autorët, e kjo e bën më të vështirë gjetjen e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Detaje të reja janë zbardhur në lidhje me ngjarjen e rën dë që t r on di ti Greqinë para pak javësh dhe mbeti e v r a rë 20-vjeçarja Caroline. Sipas mediave greke raundi i parë i analizave të ADN-së ka përf unduar pas asnjë rezultat, kjo pasi në thonjtë e v ik t im ës nuk është gjetur asnjë gjurmë ADN-je./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sakaq edhe shenjat e gisht ave të pilotit të gjetura në shiritin izo lues janë të just ifikuara, pasi siç edhe ai vetë ka deklaruar, autorët nuk kanë patur shirit me vete dhe ua kishte dhënë ai atyre. Në këtë mënyrë, policia është rik thyer edhe njëherë në vendin e ngjarjes për të zbuluar më shumë në lidhje me këtë v r a s je e cila është plot detaje të pazb uluara/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet