Lajm

Ra me këmbë përpjetë në pistën e vallëzimit, prezantuesja shqiptare ‘lë nam’ në mes të skenës (VIDEO)

Prezantuesja Stela Kotri një nga konkurrentet pjesëmarrëse në edicionin e këtij viti në ‘Dance WIth Me Albania’ gjatë spektaklit, është përballur me një incident/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Teksa po bëhej hyrja dhe çifti po prezantohej me publikun, prezantuesja është rrëzuar por shumë shpejt partneri i saj në vallzim, Valer Kolnikaj, e ka ndihuar/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Vetë Stela, e ka marrë me shumë sportivitet madje ka qënë ajo që ka publikuar videon e momentin epik shtype rekl,am dhe shiko vide,on:Prezantuesja Stela Kotri një nga konkurrentet pjesëmarrëse në edicionin e këtij viti në ‘Dance WIth Me Albania’ gjatë spektaklit, është përballur me një incident/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet