Lajm

Qytetarja “Dhuron Shfaqje” Në Autobusin E Tiranës Së Re, Nxjerr Pjesët Int Ime(FOTO)

Transporti urban është kthyer në një prej problemeve kryesore në vend për qytetarët e Tiranës. Deri më sot, në autobusat e Tiranës së Re ishim “mësuar” duke parë konflikte,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

përl/eshje të dhu/nshme apo edhe aks/idente, por ajo që nuk kishim parë deri më tani ishte rasti që ilustrohet me video edhe në vijim. Një ngj/arje e pakën/dshme ka ndodhur pasditen e sotme brenda autobusit, ku një grua ka nxjerr pjesët in/time të trupit të saj, ndërsa ka folur në mënyrë ba/nale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, një ndër qytetarët që ka qenë në autobus dhe ka parë të gjithë ngj/arjen, ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania: Përshëndetje Sot tek autobusi i Tiranës së Re kanë ikur njerëzit për le/sh, tu/rp se ku po i rrisim fëmijët tanë. Faleminderit…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet