Lajm

Pamjet e fundit nga Venecia, Ja çfarë po ndodh atje(FOTO)

Në qytetin lagunë italian lartësia e ujit ka arritur në 187 cm, shumë shumë pranë rekordit të 1966 kur uji kapi lartësinë 190 cm Mësohet /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

gjithashtu se monumentet historikë janë të rrezikuar Situata ishtë alarmuese, pamjet flasin vetë Megjithatën ga pamjet live te webcamerave te vendosura ne qytet, duket se situata eshte drejte permirëesimit shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare po ndodh ne venecia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në qytetin lagunë italian lartësia e ujit ka arritur në 187 cm, shumë shumë pranë rekordit të 1966 kur uji kapi lartësinë 190 cm Mësohet gjithashtu se monumentet historikë janë të rrezikuar Situata ishtë alarmuese, pamjet flasin vetë Megjithatën ga pamjet live te webcamerave te vendosura ne qytet, duket se situata eshte drejte permirëesimit shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare po ndodh ne venecia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet