Lajm

Nuk jam e VlRGJER, kerkoj nje djal serioz, kush me pranon keshtu si jam…(VIDEO)

Në ekranin e njohur L,ove ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur edhe…Vazhd0 duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në ekranin e njohur L,ove ishte një pyetje nga vajza ku thoshte se: Pershendetje L,ove,kisha nje pyetje per cunat shqiptare,a do kishit pranu nje lidhje serjoze ose me u martu me nje goc jo e virgjer si pershembull siq jam une,ndoshta gaboj se e them hapur por dua ta di nga ju,por ajo fillon duke shfaqur edhe…Vazhd0 duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet