Lajm

Mbaron dilema! Ja emri i vërtetë i Xhemi Shehut dhe problemi që e shoqëroi pas lindjes..!!

Xhemi Shehu, zbuloi me ne fund emrin e saj të vërtetë.Ajo tregoi se emrin e ka Xhemi, edhe pse të shumtë kanë qenë ata që e kanë ditur ndryshe.O Zot prap me këtë pyetje…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si ka mundësi që ma bëjnë përsëri këtë pyetje? Nuk e kam kuptuar kurrë se pse njerëzit mendojnë se duke më thënë e ke emrin Xhemile, mendojnë se më shajnë… Çfarë të keqe ka ta kesh/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Xhemi Shehu, zbuloi me ne fund emrin e saj të vërtetë.Ajo tregoi se emrin e ka Xhemi, edhe pse të shumtë kanë qenë ata që e kanë ditur ndryshe.O Zot prap me këtë pyetje… Si ka mundësi që ma bëjnë përsëri këtë pyetje? Nuk e kam kuptuar kurrë se pse njerëzit mendojnë se duke më thënë e ke emrin Xhemile, mendojnë se më shajnë… Çfarë të keqe ka ta kesh/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet