Lajm

Gruaja Me Dy Fëmijë Bën Të Pa.Bërën/ Merr Dy Djem Nga 14-Vjec Dhe E B.Ën Në Krevat Me Ta

Mediat e huaja bëjnë me dije se Teah Vincent, 32 vjeç, nëna e tre fëmijëve jo.sh.i dy 14-vjeçar, të cilët ishin duke luajtur futboll para shtëpisë saj, të cilët i ftoi në shtëpi dhe u ofroi atyre ujë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Mësohet se teksa ishin duke biseduar ajo thirri një nga fëmijët në dhomën lart dhe e kishte de.t.rua..r që të kryenin ma.r….r ëd.hëni.e./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëna e tre fëmijëve Vincent, ka pranuar se më 21 tetor 2018 ka kryer m.a.r ..dhe.n..ie. Vazhdon ende g j.yqi për 32-vjeçaren dhe nuk është dhënë ende një dë .n..i…m për ak. ti…n që ka kryer/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet