Lajm

Detaji që nuk ka e kishte treguar, Jonida shp.ërthen në lot kur kujton si e lindi vajzën: Ishte e vës.htirë të dilte sepse…

Më 18 qershor të vitit të kaluar, Jonida Vokshi u bë nënë për herë të parë. Ajo solli në jetë vogëlushen, Emin dhe gjatë gjithë kësaj kohe në Instagramin e saj dhe të bashkëshortit, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Besnik Krapi, nuk kanë munguar fotot me të voglën e tyre.Së fundmi, Jonida mes lotëve ka rrëf.yer një nga momentet e saj më të vësh.tira, kur vogëlushja Emi erdhi në jetë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më 18 qershor të vitit të kaluar, Jonida Vokshi u bë nënë për herë të parë. Ajo solli në jetë vogëlushen, Emin dhe gjatë gjithë kësaj kohe në Instagramin e saj dhe të bashkëshortit, Besnik Krapi, nuk kanë munguar fotot me të voglën e tyre.Së fundmi, Jonida mes lotëve ka rrëf.yer një nga momentet e saj më të vësh.tira, kur vogëlushja Emi erdhi në jetë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet