Lajm

Upss../ Lemuri ia “nxjerr” të gjitha supermodeles (VIDEO)

Udhëtimi i modeles së “Playboy” në një kopsht zoologjik doli jashtë parashikimeve. Në disa imazhe të bërë publike shihet lemuri teksa përpiqet që t’i heqë bluzën modeles, Francia James./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lemuri kokëkrisur nuk ndalej derisa të arrinte qëllimin e tij dhe në fund ia del.Kjo ka shkaktuar të qeshura pafund te modelja dhe të gjithë njerëzit e pranishëm aty rrotull/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Udhëtimi i modeles së “Playboy” në një kopsht zoologjik doli jashtë parashikimeve. Në disa imazhe të bërë publike shihet lemuri teksa përpiqet që t’i heqë bluzën modeles, Francia James.Lemuri kokëkrisur nuk ndalej derisa të arrinte qëllimin e tij dhe në fund ia del.Kjo ka shkaktuar të qeshura pafund te modelja dhe të gjithë njerëzit e pranishëm aty rrotull/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet