Lajm

Shumë e dua burrin tim, po shoqja ime më… (Video)

Një vajzë 29-vjeçare ka shkruar se është e martuar me një djalë që është 32 vjeç,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

dhe çdo gjë po shkonte mjaft mirë mes tyre derisa një kohë ai është ftohur dhe çifti nuk po kryente marrëdhënie sek.. si më parë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, asaj i ka pëlqyer dhi ka kërkuar që ta puthë sërish, më pas ajo është shprehur se ka përjetuar se.. më të mirë në jetë me shoqen e saj të ngushtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet