Lajm

Shkova në Gjermani te dhënrri për ta vizituar motrën por AI një natë më kapi në…(VIDEO)

Shpesh kthehen në vir ale videot ku shfaqen dadot duke d/h. u. nu. ar të m i tur it që prindërit jua kanë besuar për t’u kujdesur, por ky i sotmi nuk është rasti/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një video që po qarkullon së fundmi në rr jet shfaq një dado nga Filipinet që i shp ëton jetën vogëlushit për të cilin po kujdesej./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dadoja e ku jdes sh me shikon r rez iku n dhe e heq fëmijën nga dhoma pak sekonda para she mbj es së tav anit. Sipas medias, ngjarja ka ndodhur në Kuvajt dhe është regjistruar sekondë pas sekonde nga kamera e vendosur në banesë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet