Lajm

“Hallakatet kot” ish- gruaja e Blerim Xhemailit, provokon kaq shumë

Erjona Sulejmani në të shumtën e rasteve tregon më shumë se që duhet. Ish- bashkëshortja e futbollistit Blerim Xhemajli /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

përmes një video-je disa sekondëshe ka treguar linjat e trupit të saj.Padyshim, ajo shfaqet p.rovokuese dhe këtë duket se e bën me shumë qejf./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Erjona Sulejmani në të shumtën e rasteve tregon më shumë se që duhet. Ish- bashkëshortja e futbollistit Blerim Xhemajli përmes një video-je disa sekondëshe ka treguar linjat e trupit të saj.Padyshim, ajo shfaqet p.rovokuese dhe këtë duket se e bën me shumë qejf./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet