Lajm

“Do ishe lidhur me një kr iminel?”, Rike Roçi jep përgjigjen e papritur

Ish-banorja seksi e ‘Big Brother’ arrin gjithnjë të tërheqë vëmendjen me linjat e saj super se ksi. Fjala është për Rike Roçin. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale me foto dhe jo vetëm./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në një pyetësor të realizuar nga Rike në ‘Instastory’, një nga pyetjet më pik ante ishte nëse ajo do të lidhej me një kr iminel vetëm për lekë shtype /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ish-banorja seksi e ‘Big Brother’ arrin gjithnjë të tërheqë vëmendjen me linjat e saj super se ksi. Fjala është për Rike Roçin. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale me foto dhe jo vetëm.Në një pyetësor të realizuar nga Rike në ‘Instastory’, një nga pyetjet më pik ante ishte nëse ajo do të lidhej me një kr iminel vetëm për lek/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet