Lajm

Jo vetëm pυthjet në bυzë, ja çfarë Bleona i pIotësoi tjetër Arian Çanit

Këtu, moderatori kujtoi se Bleona i “bindet” dhe përveç puthjes, ajo i ka plotësuar edhe një dëshirë tjetër.Ishte pikërisht fakti që ajo erdhi në emision pa grim. Moderatori u shpreh:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“I thash do vish pa grim dhe shikoni, ka ardhur pa grim fare”.Mbrëmja e djeshme u shoqërua edhe me polemika të shumta në emision. Shkak u bë improvizimi i aktorit Rezart Veleshnja./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky i fundit ka realizuar videon e procesit të ngrirjes së vezëve nga Bleona.Kjo gjë nuk u prit mirë nga këngëtarja, e cila ishte gati të linte studion.Këtu, moderatori kujtoi se Bleona i “bindet” dhe përveç puthjes, ajo i ka plotësuar edhe një dëshirë tjetër.Ishte pikërisht fakti që ajo erdhi në emision pa grim. Moderatori u shpreh:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet