Lajm

Jam 19 vjeçare duat t’ju tregoj nje gabim qe bëra, Me zuri inspektori dhe ma pa… (Video)

Duke vozitur u mendova me mire te pallohem dhe te shpetoj duke me derguar ne polici bertita ndaal u ndal thash me kruhet … thash mund te ma kruash/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

shikoi njeher she me pyeti si ta kruaj thash me pallen tende nuk u mendua shum polici shikoi a eshte ndokush afer tyre tek kombi e nxorri dhe, shtypni me poshte per me teper/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Duke vozitur u mendova me mire te pallohem dhe te shpetoj duke me derguar ne polici bertita ndaal u ndal thash me kruhet … thash mund te ma kruash shikoi njeher she me pyeti si ta kruaj thash me pallen tende nuk u mendua shum polici shikoi a eshte ndokush afer tyre tek kombi e nxorri dhe, shtypni me poshte per me teper/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet