Lajm

Zhd.uket 22-vjeçarja shqiptare, familjarëve iu vijne mesazhe të frikshme ne telefon (Video)

Një person nga Skenderaj lajmëroi në po lici të dielën se vajza e tij 22 vjeçare është larguar nga shtëpia dhe nga telefoni i saj po pranojnë mesazhe që i kanë shq etë suar.

Familja thotë për se nuk dinë arsyet pse ka ndodhur kjo, ndërsa pohojnë se nuk kanë raporte të kë qija e as k on fl ikt me dikë. Rastin e konfirmuan edhe policia që thanë se këtë çështje po e he t o jnë si “zh d ukje”. Ndërsa, lokacioni prej ku po vijnë mesazhet nuk po mund të ident ifiko het meqenëse ato po dërgohen nga interneti dhe kjo po krijon vës hti rësi

Një person nga Skenderaj lajmëroi në po lici të dielën se vajza e tij 22 vjeçare është larguar nga shtëpia dhe nga telefoni i saj po pranojnë mesazhe që i kanë shq etë suar. Familja thotë për Klan Kosova se nuk dinë arsyet pse ka ndodhur kjo, ndërsa pohojnë se nuk kanë raporte të kë qija e as k on fl ikt me dikë. Rastin e konfirmuan edhe policia që thanë se këtë çështje po e he t o jnë si “zh d ukje”. Ndërsa, lokacioni prej ku po vijnë mesazhet nuk po mund të ident ifiko het meqenëse ato po dërgohen nga interneti dhe kjo po krijon vës hti rësi