Lajm

Vajza 9 vjeçare, mban në krahë vëllain e saj të paralizuar çdo ditë per në shkollë (VIDEO)

Për nëntë vjeçarin Zhou Dingshuang nga Kina, ajo është fjalë për fjalë duart dhe këmbët për vëllain e saj me aftësi të kufizuara që ka pasur vështirësi duke përdorur gjymtyrët e tij që nga lindja. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza e dobët e çon vëllain e saj më të madh në shkollë çdo ditë në provincën rurale Yunnan – shi ose shkëlqim, diell ose borë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për nëntë vjeçarin Zhou Dingshuang nga Kina, ajo është fjalë për fjalë duart dhe këmbët për vëllain e saj me aftësi të kufizuara që ka pasur vështirësi duke përdorur gjymtyrët e tij që nga lindja. Vajza e dobët e çon vëllain e saj më të madh në shkollë çdo ditë në provincën rurale Yunnan – shi ose shkëlqim, diell ose borë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet