Lajm

“Pres të më hipësh në makinë”/ Rolandi fton Shqipen të hipë në motor, ajo e krahason me ish bashkëshortin

Shqipja dhe Rolandi kanë zhvilluar takimin e tyre në Për’puthen +40 dhe kanë folur për gatimet, shkollimin dhe pasionet e njëri-tjetrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shqipja i ka kërkuar që të hipin në makinë dhe të largohen për në mal apo në det, ndërsa ai e ftoi që të hipin në motor. Më pas, gjatë bisedës, Shqipja e krahasoi me ish bashkëshortin e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shqipja: Pres të më hipësh në makinë dhe t’ia mbathim ku të duash, në mal, det, ku të duash.Rolandi: Po me motor?Shqipja: Edhe me motor. Pse erdhe në emision, për Lulin?Rolandi: Për Lulin në përshtypje të parë por u zhgënjeva. Shqipen dua ta njoh.Shqipja: Ke qenë me flokë apo pa flokë, i ri?Rolandi: Kam pas flokë kot më koti.Shqipja: Të pyeta sepse im shoq ka qenë pa flokë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet