Lajm

Me lòt në sy, Shqipja rrëfen dhùnën nga ish bashkëshorti: Më kanë rràhùr dhe persona nga familja e tij

Shqipja tregon mes lo tësh divorcin nga ish bashkëshorti dhe dhu nën që përjetoi për vite me radhë prej tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në takimin me Rolandin, ka rrëfyer se si ndodhi divorci pasi babai i saj ndërroi jetë. Ajo ishte me tre fëmijë dhe e pati të vështirë sepse nuk mori pronë dhe u kthye sërish tek prindërit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shqipja: Kur jam divorcuar më ka rënë qielli mbi kokë. Kur e kujtoj, e di unë si e kam përjetuar. Isha me tre fëmijë, dy vajza dhe djalin më të vogël. Më ka ushtruar edhe dhu në pas lindjes së vajzës së parë. Ishte i dhu nshëm dhe nuk e dija pse ishte. Që aty duhet të pritej shiriti, por unë isha fëmijë, pa mbush unë 16, ai pa mbushur 18. Pas gjyqit, më çuan tek prindërit e mi se nuk më që llonte asnjë metër katror pronë. Më lejuan të mbanim vetëm djalin. Pas pak kohe, më vd iq edhe babai./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet