Lajm

Mbαni frγmen, grυaja e pοlitikanit të njohur pοston foto që do ju lenë me gοjë hαpur(FOTO)

Mbαni frγmen, grυaja e pοlitikanit të njohur pοston foto që do ju lenë me gοjë hαpur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jemi mësuar me politikanë, gratë e të cilëve zakonisht shfaqen në publik si zonja të nderuara, tepër serioze dhe të veshura me elegancë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jemi mësuar me politikanë, gratë e të cilëve zakonisht shfaqen në publik si zonja të nderuara, tepër serioze dhe të veshura me elegancë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet