Lajm

‘Kemi 6 vite bashkë’: Atdheu dhe autοrja e Perpυthen Olsa e thone hαpur: Jemi te dαshur(VIDEO)

‘Kemi 6 vite bashkë’: Atdheu dhe autοrja e Perpυthen Olsa e thone hαpur: Jemi te dαshur/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Konkurrenti i “Për’puthen”, Atdhe Xharavina, është një nga djemtë që ka tërhequr më shumë vëmendje me pjesëmarrjen e tij në emision..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Konkurrenti i “Për’puthen”, Atdhe Xharavina, është një nga djemtë që ka tërhequr më shumë vëmendje me pjesëmarrjen e tij në emision..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet