Lajm

Oh Zot cfare mrekullie, dy binjaket e lindur para kohe sa pellemba e dores, arrijne te mb.i.jetojne(FOTO)

Joe dhe Ashley Keates mendohet të jenë të porsalindurit më të vegjël që kanë arritur të mbij.e.toj.në në Britaninë e Madhe.Dy djemtë kanë lindur në muajin e pestë dhe sipas mjekëve peshonin rreth 450 gram secili. Binjakëve, të cilët kur lindën ishin pothuajse sa dora e nënës së tyre, mjekët u dhanë më pak se 1 për qind mundësi m.bijet.ese dhe ata arritën që ta kalonin sf.idën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Tashmë djemtë janë 7 muajsh dhe jetojnë të lumtur në shtëpinë e tyre bashkë me prindërit dhe katër motrat e vëllezërit në Trowbridge, Wiltshire. Dy vëllezërit kaluan 129 ditë në kujdes inte.si.v në spi.ta.l, ndërsa tashmë që të dy mund të veshin rroba për të porsalindurit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Joe dhe Ashley bes.ohet të jenë fëmijët më të vegjël që kanë ardhur në jetë në Britani duke ia marrë kështu ‘staf.etën’ binjakeve Rylea dhe Robyn Comer të cilat kanë lindur në vitin 2017.Joe dhe Ashley Keates mendohet të jenë të porsalindurit më të vegjël që kanë arritur të mbij.e.toj.në në Britaninë e Madhe.Dy djemtë kanë lindur në muajin e pestë dhe sipas mjekëve peshonin rreth 450 gram secili. Binjakëve, të cilët kur lindën ishin pothuajse sa dora e nënës së tyre, mjekët u dhanë më pak se 1 për qind mundësi m.bijet.ese dhe ata arritën që ta kalonin sf.idën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet