Lajm

Fëmija del në dritare të katit të tetë, shikoni çfarë ndodhë.

Por duket se prindërit e tij nuk e dinë se një rr ëshqitje e vogël mund ti kushtojë djaloshit me jetë, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas disa medieve sociale, kjo n gjarje ka ndodhur në qytetin M iass në ra jonin Chelyabinsk në Rusi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fëmija që po qëndronte në dritare dukej se nuk kishte aspak fr ikë, derisa për një moment dukej se do të bie, por fatmirësisht arrin të ruaj e kuilibrin dhe vendosë të kthehet brenda.Ky r ast kishte tr onditur edhe fqinjët, të cilët me të parë djaloshin në dritare i telefonuan po licisë. Por pasi që ata u shfaqën në vendin e ngj arjes djaloshi ishte futurbrenda./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet