Lajm

Dua te iki nga fshati ska rendesi cfare moshe ke apo nese je i martuar. Kjo vjaze kerkon hapur nje partner…

Dua te iki nga fshati ska rendesi cfare moshe ke apo nese je i martuar. Kjo vjaze kerkon hapur nje partner…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jeta në fshat është shumë më cilësore pasi ajri është i pastër dhe natyra është e pasur me pemë,bimë e shkure të shumë llojshme .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jeta në fshat është shumë më cilësore pasi ajri është i pastër dhe natyra është e pasur me pemë,bimë e shkure të shumë llojshme .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet