Lajm

Tiranë: Burri U Nis Në Një Udhëtim, “Gruaja I Dërgon Një Mesazh Që Nuk Ishte Për Të”…

Por disi gabimisht, mesazhi me tekstin: “Eja, burri im shkoi në një udhëtim”, shkoi jo për shoqen e saj Elenita, por për bu rrin e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Kush, nëse mund të ma thuash, kë ftove, ndërsa unë jam në udhëtim?”,– ia kthen ai.Ajo menjëherë ia sh pjegon si tuatën dhe siç duket ai e besoi.Në mbrëmje, në kohën e caktuar erdhi Elenita. Pasi porosisin pica, bisedojnë dhe qeshin, në derë qëndron Jorgo, miku i bu rrit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai thotë se, kishte ardhur për një k açavidë, hyn në apartament, duke shq yrtuar çdo dhomë.S igurisht, nuk kishte asgjë të pa zakontë apo tr adhti.Këtu qëndron p roverba “Beso, por v erifiko”, pasi edhe pse kjo tingëllon k ontradiktore, ju gjithçka duhet gjithmonë ta v erifikoni, dhe jo vetëm për faktin se ju jeni larg, por edhe sepse mund të m ashtroheni./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet