Lajm

Theu çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çmenden (FOTO LAJM)

Theu çdo paragjykim! Kjo vajzë shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çmenden Theu çdo paragjykim! Kjo vajzë /shqiptare arrin majat në Greqi dhe të gjithë po çmenden /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

24-vj eçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

24-vj eçarja shqiptare, e cila prej vitesh jeton në Kretë të Greqisë, ka fituar një punë që e kërkojnë shumë, dhe që ka të bëjë me prezantimin e një emisioni të pëlqyer..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet