Lajm

Shqiptarja nga Gjermania: Nuk jam e vi*gjër por kam një kërkesë të veçantë: Burrin e dua qefIi dhe merakli…

Shqiptarja nga Gjermania: Nuk jam e vi*gjër por kam një kërkesë të veçantë: Burrin e dua qefIi dhe merakli…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kush do mendon se mundet dhe a deshir te behet gurbetqare ne me shkruan ne numrin tim te tel i cili gjindet aty ku shkruan sp0nzorit jan te gjitha shenimet. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kush do mendon se mundet dhe a deshir te behet gurbetqare ne me shkruan ne numrin tim te tel i cili gjindet aty ku shkruan sp0nzorit jan te gjitha shenimet. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet