Lajm

Shkoi per SHËRlM në llixhat e Elbasanit dhe aty gjen diçka që e Ia pa fjalë

Shkoi per SHËRlM në llixhat e Elbasanit dhe aty gjen diçka që e Ia pa fjalë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një qytetar nga Elbasani është habitur teksa ishte duke bërë banjë në gropat e llixhës dhe ajo që ka gjetur e ka lënë me të vërtetë pa fjalë. Ai ka gjetur një gur të rrallë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një qytetar nga Elbasani është habitur teksa ishte duke bërë banjë në gropat e llixhës dhe ajo që ka gjetur e ka lënë me të vërtetë pa fjalë. Ai ka gjetur një gur të rrallë. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet