Lajm

Nuk u pa më parë,publikohen pamnet e Baba Vangës, profetes që parashikoi shumë gjëra: Ja çfarë tha në momentet e fundit(VIDEO)

Një video e rralle e momenteve te fu ndit të gruas që parashikoi shumë gjera per boten.Baba Vanga u konsiderua një nga profetët më të mëdhenj të të gjitha kohërave, dhe megjithëse ishte e verbër, ajo mund të parashikonte të ardhmen./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Së fundmi është publikuar edhe një videoja e fundit e saj nga shtrati si spitalit, më 11 gusht 1996.Në shtratin e saj të vd ekjes, thuhet ajo iu l ut njerëzve që të jetojnë në paqe, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mediat e Rusisë, proklamojnë se Vanga në momentet e fundit, ka përmendur edhe Kosovën, duke u lutur për serbët që jetojnë këtu.Baba Vanga është bërë një figurë kulti midis atyre që besojnë në teoritë e komplotit, pasi disa nga parash ikimet e saj dolën të vërteta, duke renditur këtu dhe atë të su lmeve te rroriste të 11 shtatorit në Shtetet e Bashkuara tëAmerikës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet