Lajm

Në pikëllim të madh çifti i gazetarëve, sëmundja e ligë i merr jetën vajzës së tyre 9 muajshe

Gazetari i CNN Andrew Kaczynski dhe gruaja e tij, reporterja e Wall Street Journal, Rachel Louise Ensign, po vajtojnë për hu mbjen e vajzës së tyre 9-muajshe, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Francesca. Ajo vd ïq në prag të Krishtlindjes, tha Kaczynski në një cicërimë në Twitter, pas një be teje disa mujore me kán cerin.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ne jemi zemërth yer që duhet të njoftojmë se vajza jonë e bukur Francesca v dïq natën e kaluar në krahët e mamasë dhe babait të saj,” shkroi ai në Twitter.“Do të ketë gjithmonë një boshllëk i madh në zemrat tona për të. Ne jemi shumë mirënjohës që kemi njohur dashurinë e saj. Francesca të duam ”. Në shtator, Kaczynski njoftoi se fëmija i tyre ishte diagnostikuar me një “tumor të trurit jashtëzakonisht i rrallë dhe shumë ag resiv”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet