Lajm

“E Bëra Me Shefin 58 Vjecar, Nuk E Dija Se Eshte Aq I Forte” Rrefen Vajza E Re.

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë pa ragjyk imet që është ndeshur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vajza, 28 vjeçe, nga Roma, u takua për herë të parë me partnerin e saj aktual, 58 vjeç, nga Berni i Zvicrës, në një restorant të vendlindjes së saj ја dhe filluan te dashurohen. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një studente, e cila ka rënë në dashuri dhe ka për partner, një burrë 30 vite më të madh se ajo, rrëfen të gjithë pa ragjyk imet që është ndeshur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet