Lajm

DOKTORl Mendonte Se Askush Nuk Po E Shihte, Por Kjo I Nfermiere FiImoi Gjithçka…

Secili prej nesh është mësuar që të shkojë në spital për të marrë shërbimin mj ekësor. Pasi bëhemi mirë, ne vazhdojmë jetën tonë të qetë.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, nëse ne apo të afërmit tanë nuk shërohen apo nuk bëhen mirë, të parët që ne fájësojmë janë m jekët, duke hedhur mbi ta një mal me ak uza dhe duke b esuar se ata i n egliz hojnë s ituatat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Secili prej nesh është mësuar që të shkojë në spital për të marrë shërbimin mj ekësor. Pasi bëhemi mirë, ne vazhdojmë jetën tonë të qetë.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet