Lajm

Vdekjα e mίstershme e 23-vjeçαres, ja çfarë kυptimi kanë tatυazhet që kishte ‘gdhendur në trυp’?

Vdekjα e mίstershme e 23-vjeçαres, ja çfarë kυptimi kanë tatυazhet që kishte ‘gdhendur në trυp’?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja ndërroi jetë në rrethana të mistershme ndonëse fillimisht u raportua se shkak ishte infeksioni i dhëmballës, por policia dhe prokuroria kanë nisur hetim të thelluar të ngjarjes tragjike..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja ndërroi jetë në rrethana të mistershme ndonëse fillimisht u raportua se shkak ishte infeksioni i dhëmballës, por policia dhe prokuroria kanë nisur hetim të thelluar të ngjarjes tragjike..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet