Lajm

“Ejani të JETONl tek ne, japim 2 mijë euro çdo muaj”! Ky është SHTETl afër nesh që “faI para”

Nëse vini të jetoni në vendin tonë, do t’ju japim 2 mijë euro”. Nuk është shaka, por iniciativa e kryebashkiakut të Boremidës, një komunë e vogël në Savona, e cila ka vetëm 394 banorë dhe që rre zikon të shndërrohet në një vend tjetër fant azmë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu, administrata e komunës ka nisur nga puna, duke ofruar në fillim shtëpi komunale me qira me çmime të lira(nga 50 euro në muaj për më të voglat, 120 maksimumi për të mëdhatë) dhe tani me shpërblimin ekonomik. 2 mijë euro do t’i jepen atij që do të vendosë të blejë apo marrë me qira një banesë në fshat, duke u bërë një rezident./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nëse vini të jetoni në vendin tonë, do t’ju japim 2 mijë euro”. Nuk është shaka, por iniciativa e kryebashkiakut të Boremidës, një komunë e vogël në Savona, e cila ka vetëm 394 banorë dhe që rre zikon të shndërrohet në një vend tjetër fant azmë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet