Lajm

“Kush të merr ty?” Njihuni me 26-vjeçaren beqare që mban 10 maсe në ѕhtëрi.

Në emisionin “Shqipëria Live” ka rrëfyer se që kur ishte foshnje, ishte shumë e lidhur me macet dhe af rimiteti u f orcua pas di vorcit të prindërve. Selimi u shpreh se macet e kanë ndihmuar shumë duke i qëndruar afër kur në mbrëmje nuk kishte afër as nënën, as babain.

“Macen e parë e kam pasur që bebe. Mami tregon që kur kam qenë fëmijë, gjithmonë ka ardhur një mace apo në vendin ku ke fje tur ti, ka pasur një mace gjithmonë që shkonte flinte aty. Kur isha e vogël, kam pasur 2 mace se mund të ishte rr ezik një qime e maces, rre zik për shëndetin dhe nuk kam pasur mundësi të kujdesem për to njësoj si sot.

Tani janë bërë 10 mace.
Zakonisht i marr në rrugë, por tani kam pasur një dhuratë nga tezja për ditëlindje një mace dhe 5 kotele. Por f atkeqësisht 2 prej tyre janë zhd ukur, ose i ka marrë dikush, ose dicka ka ndodhur. Më duken si pjesë e tr upit tim, janë anëtarë të familjes time.