Lajm

Hoxha kosovar në gjendje të keqe shëndetësore, dërgohet me urgjencë në Turqi

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, është në gjendje jo të mirë shëndetësore. “Jepi zë” shkruan se ai u dërgua mbrëmë për trajtim urgjent në Turqi/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç mësohet, Latifaj ka komplikim në zemër dhe për këtë do të operohet në një spital turk. Trajtimin e tij në një spital modern e kanë mundësuar shokët dhe miqtë. Duhet theksuar se besimtarët mitrovicas nuk do ta shohin hoxhën në xhami derisa t’i përmirësohet shëndeti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç mësohet, Latifaj ka komplikim në zemër dhe për këtë do të operohet në një spital turk. Trajtimin e tij në një spital modern e kanë mundësuar shokët dhe miqtë. Duhet theksuar se besimtarët mitrovicas nuk do ta shohin hoxhën në xhami derisa t’i përmirësohet shëndeti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet