Lajm

Hashim Thaçi në lidhje dashurie? Ja kush po thotë

Hashim Thaci E Ka Pasur Te Dashur Sekretaren Amerikane Albright !! Ja Kush E Thote…Poli.tikani serb, Vojsillav Sheshel, ka folur per ngjar jet e 20 vjetëve më pare, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

duke kujtuar kohen e bom bardimeve dhe rolin e sekre.tares amerikane te shtetit, Madeleine Albright per cjell Fakte. Sheshel thote se kishin plani.fikuar qe t’ia blinin nje xherdan Albrighi tit, per te ndale bom.bardimet e NATO ndaj Serbise./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por e kishin anu.luar kete tentim per ryshfete, pasi kishin marrë infor.macione nga shërbimet sekrete se ajo ishte ne lidhje dashu.rie me Hashim Thaçin i cili ne Rambuje për faqësonte Ushtrinë Çlirim.tare te Kosoves./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet