Lajm

HABlT e reja shqiptare: Më la mua Iakuriq në krevat dhe iku…

Pasi më premtoi se 2020-ta do të jetë viti ynë, i dashuri im i martuar është i vendosur të qëndrojë me gruan e tij edhe për pesë vjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jam lënduar shumë dhe me duket vetja budallaqe. Sepse 6 muajt e fundit kam shkuar lart e poshtë duke i thënë të gjithëve për jetën time të re. Kam blerë një shtrat të ri, divan të rehatshëm dhe e kam rimobiluar tërësisht banjën time sepse preferon një dush në vaskë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kam shpenzuar një pasuri të tërë duke e bërë shtëpinë time miqësorepër të dhe tani ai thotë se nuk do të vijë të jetojë me mua. Fundja s’po e vras shumë mendjen për paratë që kam shpenzuar, por unë kujdesen për reputacionin dhe imazhin tim. Ai thotë se nuk do ta mërzisë gruan e tij, që ka probleme shëndetësore, ose të lëndojë fëmijët e tij. Ai ishte këtu disa netë më parë. I gatova një vakt të veçantë dhe kemi bërë dashuri. Ishte ora 2 e mëngjesit kur ai më tha se po shkonte në shtëpi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet