Lajm

“E bëra me djαIin e BURRlT, por kur ai na kαpi bαshkë ndοdhi ajo që se prisjα”

E bëra me djαIin e BURRlT, por kur ai na kαpi bαshkë ndοdhi ajo që se prisjα”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burri im është 15 vite më i madh se unë dhe nga martesa e parë ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, i cili është po aq i hijshëm sa ai. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Burri im është 15 vite më i madh se unë dhe nga martesa e parë ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë, i cili është po aq i hijshëm sa ai. .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet