Lajm

30-vjeçarja t’merrohet раѕ fotoѕ me ѕhoqet e saj, ѕheh mbrapa veteѕ një ‘fantazmë’

Një 30-vjeçare është tm erruar kur ka parë një foto që ka bërë me shoqet e saj në banesën e fqinjes. Rebecca Glassbrow, nga Coventry, pasi pa foton shprehet e bindur se bl loku ku ajo jeton është i pus htuar nga fa ntazmat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në foton ku Rebecca është me shoqet e saj dallohet një grua me flokë të zeza, e cila duket se qendron pas 30-vjeçares. Të gjithë u tm erruan nga fotoja dhe pas saj nisën di skutimet. Sipas 30-vjeçares, e cila shprehet e bindur se është fan tazmë, në banjon e shtëpisë ku është bërë fotoja ka vd ekur një person.Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rebecca shtoi:Fotoja më çu dit. Fqinja ime që jeton në këtë banesë thotë “duhet të kesh më shumë fr ikë nga të g jallët se sa të vd eku rit”. Kështu që ajo e ka atë m oto por unë nuk jam me këtë mendim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet