Lajm

Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë

Nëna Shqiptare lind trinjake, dora tu bekoftë dhe u bëfsh 100 vjet ti qe me uron për të mirë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nena ka kërkuar nga qytetaret e Kosovës qe ti urojnë lindjen e trinjakëve dhe shpreson qe Zoti ti gëzon te gjithë ata qe nuk fëmije..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet