Lajm

Lamtumirë o engjëll i bukur! Politikani shqiptar humb nipin, rrëqeth me fjalët: E mori makina para në Zvicër

Familja e Idriz Vehapit është sprovuar me një dh imb je të madhe. Vëllait të ish kryetarit të Rahovecit dje i ka vd ekur djali në një a k sident rrugor në Zvicër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lajmin e ka bërë të ditur vet Idriz Vehapi i cili mes dhi mbjesh njoftoi te afërmit dhe miqtë se Denisi i vogël ka ndërruar jetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Engjëlli i vogël, Denisi, djali i nipit tim, sot iku nga kjo botë! Nuk i mbi jetoi një a ksi denti në Zvicër, ku lindi dhe po rritej me familje. Dhim bja nuk e njeh kufirin, e Denisi na la dhimbje të tillë. Pushofsh mes engjëjve, engjëll i vogël!”, ka shkruar Vehapi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet