Lajm

Isha në Kosovë me miq, për disa punë. Kërkuam dhoma nëpër hotele dhe në të gjitha recepsionet na ofruan shërbim falas, meqenëse ishim nga Shqipëria. Por…

Monika Melyshi: Isha në Kosovë me miq, për disa punë. Kërkuam dhoma nëpër hotele dhe në të gjitha recepsionet na ofruan shërbim falas, meqenëse ishim nga Shqipëria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një makinë policie na ndiqte pas dhe kur ndaluam na pyeti shoferi, që në fakt ishte oficer policie: keni nevojë për ndihmë?! E falenderuam dhe e pyetëm: si po menaxhohet situata, fluksi i njerëzve nga Shqipëria?!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Na tha që po mundohen me mish e shpirt për të na ndihmuar poooooor ka dyndje njerëzish të paf tyrë, nga Shkodra, Berati etj., që nuk kanë lidhje me të dëm tuarit nga tërmeti por janë shpërn gulur për një mllë bukë qyl dhe jo pak por, rreth 300 vetë. TURP t’ju vijë!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet