Lajm

Adoleshentja h umb vir gjërinë me burrin 24 vite më të madh dhe me të dashurën e tij

Një vajzë e re udhëtoi më shumë se 800 kilometra nga Idaho në Utah në SHBA për të hu mbur virg jërinë e saj me një burrë 24 vite më të madh në moshë se ajo dhe me të dashurën e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ata prej tre vitesh tashme jetojnë së bashku. Gabrielle Resse ishte 18 vjeçe kur takoi për herë të parë Jacob Boswell dhe Megan Muirhead. Ata kanë biseduar për tre muaj me njëri tjetrin dhe më pas janë takuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një vajzë e re udhëtoi më shumë se 800 kilometra nga Idaho në Utah në SHBA për të hu mbur virg jërinë e saj me një burrë 24 vite më të madh në moshë se ajo dhe me të dashurën e tij.Ata prej tre vitesh tashme jetojnë së bashku. Gabrielle Resse ishte 18 vjeçe kur takoi për herë të parë Jacob Boswell dheMegan Muirhead. Ata kanë biseduar për tre muaj me njëri tjetrin dhe më pas janë takuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet