Lajm

Luli nga Fieri 65 vje.çe habit me përgjigjen kur i thonë se sa muaj ka pa bërë s*ks

Më në fund Luli dhe Giuseppe zhvilluan një takim jashtë. Në këtë pjesë të ‘Përp.uthen +40’ u dha takimi i tyre roma.ntik.Nuk munguan as pyetjet me spec nga Giuseppe. Giuseppet: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Sa kohë ke pa bërë s*ks ti Luljeta?”Luljeta: “Unë për s*ksin nuk flas, po të duash flit ti”..Giuseppe: “Unë nuk rri dot gjatë pa bërë s*ks, më shumë se një javë jo, se kemi shoqe e kështu dhe takohemi”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më në fund Luli dhe Giuseppe zhvilluan një takim jashtë. Në këtë pjesë të ‘Përp.uthen +40’ u dha takimi i tyre roma.ntik.Nuk munguan as pyetjet me spec nga Giuseppe. Giuseppet: “Sa kohë ke pa bërë s*ks ti Luljeta?”Luljeta: “Unë për s*ksin nuk flas, po të duash flit ti”..Giuseppe: “Unë nuk rri dot gjatë pa bërë s*ks, më shumë se një javë jo, se kemi shoqe e kështu dhe takohemi”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet