Lajm

E kujtοni Didin e telenοvelës së parë shqiptare ”Njerëz dhe Fate” do hαbiteni se ku jetοn ajo sot..!

kujtοni Didin e telenοvelës së parë shqiptare ”Njerëz dhe Fate” do hαbiteni se ku jetοn ajo sot..!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Veç mesazhit të fort që përcillte dhe problematikës aktuale që trajtonte për atë kohë, seriali ishte tepër origjinal për jetesën në Tiranë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Veç mesazhit të fort që përcillte dhe problematikës aktuale që trajtonte për atë kohë, seriali ishte tepër origjinal për jetesën në Tiranë..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet