Lajm

6 vëllezër shqiptar s’duan Nënën, i kanë lënë motrës: Ty të ra çka të bëjmë ne!

Zana është motra më e madhe e gjashtë vëllezërve, por pavarësisht kësaj, ajo jeton me nënën e sëmurë dhe vajzën e saj invalide. Në 2004-n, pas vd ekjes së babait dhe mbetjes vetëm të nënës së saj, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zana tregoi se asnjë prej vëllezërve nuk qëndroi me të. Djali i Zanës u kujdes disa vite për gjyshen derisa krijoi jetën e tij, më pas kujdesi i kaloi Zanës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo çfarë Zana i kërkon vëllezërve janë detyrimet ndaj saj për kujdesin që ajo ka treguar ndaj nënës së tyre të sëmurë, i cili ka ardhur edhe me koston e shkëputjes së Zanës nga familja e saj. Gëzimi thotë se nuk ka asnjë detyrim përderisa Zana ndryshe nga vëllezërit, ndodhej në Shqipëri dhe ishte e caktuar për të të kujdesej për nënën. Zana kërkon një mënyrë që vëllezërit t’ia shpë rblejnë sakr ificat dhe sadopak dashuri ndaj saj, ndërsa i vëllai sugjeron zgjidhjen e një az ili për nënën 84-vjeçare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet